S-a spânzurat la numai 19 ani ! Băiatul din Arad, auzea voci și avea halucinații

Data publicare: Miercuri, 18 Octombrie, 2017 Total: 4087 accesari

S-a spânzurat la numai 19 ani ! Băiatul din Arad, auzea voci și avea halucinații

Tragedie în familia unui tânăr de 19 ani din Arad. Băiatul s-a spânzurat marți dimineața, cu șnurul de la o glugă, de balconul salonului în care a fost internat la Clinica de Psihiatrie din Timișoara. AFLĂ mai multe detalii

Băiatul avea probleme de mic și nu ar fi avut niciodată tendințe sinucigașe, însă toată viața a umblat prin clinici speciale și primea tratament pentru schizofrenie paranoidă. Din nefericire, se pare că tratamentul nu l-a ajutat.

 

Din surse apropiate am aflat că adolescentul nu era consecvent în luarea tratamentului prescris de medici, iar acest lucru este posibil să-l fi împins să facă acest gest necugetat. El le-a povestit medicilor că aude voci, le spunea că este mason, că vine apocalipsa și că se termină energiile pe pământ.

„Pacientul în vârstă de 19 ani din județul Arad a fost găsit în cursul zilei de marți dimineață fără suflare de către o asistentă, pe terasa salonului Clinicii de Psihiatrie de pe Văcărescu. Pacientul figura în evidențele medicilor încă din 2016 cu afecțiuni psihice grave și se afla sub tratament”, a precizat Andreea Borboroș, purtător de cuvânt al Spitalului Județean din Timișoara.

Luni noaptea spre marți, în jurul orei 04:30, una dintre asistente s-a dus să îl verifice, iar tânărul era în pat, dormea. În jur de ora 6:30, băiatul a fost găsit fără suflare, spânzurat în balcon. 


sursa foto : arhiva