Curăţenia de toamnă a ajuns în cartierul Aurel Vlaicu

Data publicare: Marti, 17 Octombrie, 2017 Total: 991 accesari

Curăţenia de toamnă a ajuns în cartierul Aurel Vlaicu

6 zile din campania „Curăţenia de toamnă” desfăşurată la nivelul municipiului au fost rezervate şi în acest an cartierului Aurel Vlaicu.

Municipalitatea a propus operatorilor de la salubritate următoarele lucrări: măturat, spălat străzi, spălat platforme gospodarești, la  toaletări, recepări, tăieri arbori, tuns gard viu, lucrări de întreținere canalizare pluvială, curățare guri de scurgere, înlocuit grătare, guri de scurgere din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare din materiale compozite, înlocuit capace cămine de vizitare, reparații și întretinere iluminat public, înlocuire corpuri de iluminat defecte, înlocuire becuri arse, remedieri defecte de rețele, verificare funcționare iluminat public.

De asemenea, vor fi organizate acțiuni de colectare deșeuri DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Având în vedere că lucrările sunt în grafic, în  21 octombrie operatorii de la salubritate se mută în Aradul Nou. Urmează cartierul Grădişte, Calea Romanilor, centrul municipiului  şi zona Confecţii.  

Primăria muncipiului Arad mulţumeşte celor care s-au alăturat campaniilor edilitar-gospodărești și invită pe această cale asociațiile de proprietari și ONG-urile să o sprijine în acțiunile curățeniei de toamnă.