Doar 3 dosare penale după violenţele de la meciul de fotbal ASU Politehnica – UTA

Data publicare: Marti, 17 Octombrie, 2017 Total: 3721 accesari

Doar 3 dosare penale după violenţele de la meciul de fotbal ASU Politehnica – UTA

Inspectoratul de Jandarmi Timiș a decis să le întocmească dosare penale celor trei persoane găsite vinovate pentru introducerea obiectelor pirotehnice în incinta arenei și aprinderea torțelor și pentru nerespectarea măsurii interzicerii accesului la competițiile sportive.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Timiş, în urma incidentelor de la meciul de fotbal ASU Poli Timişoara – UTA Arad, de duminică, au fost aplicate opt amenzi în valoare totală de 2.300 lei. Totodată, au fost întocmite trei dosare penale pentru introducerea de materiale pirotehnice în incinta stadionului, folosirea de torţe în incinta arenei sportive precum şi pentru nerespectarea măsurii interzicerii accesului la competiţii sportive.

Jandarmii au mai dispus pentru cinci dintre suporterii amendaţi şi masura complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive pentru o perioadă de un an (PUŢIN SPUNEM NOI!).

Formatia ASU Politehnica Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XII-a a ligii secunde.

La pauză, ultraşii aradeni au rupt un gard de la sectorul pentru oaspeţi şi au mers către câţiva membri din galeria alb-violetă, în apropiere de zona presei. Câţiva timişoreni aflaţi pe stadion au alergat şi ei spre rivali, astfel că suporterii s-au bătut în tribunele Stadionului ”Dan Paltinişanu” din Timişoara.


Citeteşte şi: 
Fotbalul nu contează, important este "cină-l" nenoroceşte pe celălalt! Violenţe la meciul ASU Politehnică Timişoara – UTA Arad

 


Sursă FOTO: DigiSport.ro