Expertul în trădări Căprar loveşte din nou

Data publicare: Luni, 16 Octombrie, 2017 Total: 3276 accesari

Expertul în trădări Căprar loveşte din nou

Deputatul Căprar n-a aflat încă de la Caragiale că românii iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători. Cariera politică a lui Dorel Căprar este plină de trădări, dar discursul său ipocrit este încărcat cu atacuri la adresa... trădătorilor.

 

Iată că după scandalul din PSD, Căprar recidivează. El declară următoarele: „Poate că unii, prin nu ştiu ce palate, jubilează şi îşi spun că PSD-iştii se devorează între ei. Cei care au trădat şi trădează România, indiferent ce instituţii de represiune reprezintă, ar trebui să se liniştească, pentru că PSD nu va abandona lupta, indiferent cât de grea va fi, indiferent că este vorba despre adversari politici din interior sau din exterior”. Se înţelege de aici că unul dintre trădători este primul ministru Tudose.

 

Dorel Căprar este expert în trădări. Cea mai importantă este trădarea lui Victor Ponta. Fără sprijin în partid, Căprar a fost ales preşedinte al PSD Arad în baza relaţiei cu Ponta. După ce Ponta a intrat în conflict cu Dragnea, Căprar nu numai că a trecut în tabăra lui Dragnea, dar l-a atacat public pe Ponta şi a cerut excluderea sa din partid! În acest an, Căprar a făcut de două ori acelaşi joc: după ce l-a lăudat pe Grindeanu, i-a cerut demiterea şi excluderea din partid. Acum, a venit rândul lui Tudose să fie atacat de deputatul expert în trădări. Motivul: Căprar face treburile murdare pentru oricine deţine puterea, pentru a fi acceptat, protejat, promovat în lipsa rezultatelor. Este o chestiune de timp până ce Căprar va cere şi demiterea, excluderea din partid a lui Dragnea. Când acesta va pierde majoritatea în partid, Căprar va fi în primul rând al celor care vor arunca cu pietre îl el.

 

De altfel, deputatul Căprar are în instinctul politic trădarea. A fost ales preşedinte la municipiul PSD tot printr-o trădare, a candidat pe ascuns, împotriva lui Dimitrie Muscă şi a doctorului Furău. Convins că jocurile murdare fac succesul în politică, Căprar are la activ un lung şir de victime, oameni excluşi din partid să nu îi ia locul: Marius Lazăr, Ciprian Luca, Ioan Şcheau şi mulţi alţii, îndepărtaţi de marele expert în trădări.