Fotbalul nu contează, important este "cină-l" nenoroceşte pe celălalt! Violenţe la meciul ASU Politehnică Timişoara – UTA Arad

Data publicare: Duminica, 15 Octombrie, 2017 Total: 5709 accesari

Fotbalul nu contează, important este "cină-l" nenoroceşte pe celălalt! Violenţe la meciul ASU Politehnică Timişoara – UTA Arad

Aşa cum se şi anunţa înaintea meciului, aşa zisulului derby al vestului, meciul prezenta un risc mare de violenţă, rivalitatea dintre cele două galerii este deja ceva ce nu mai prezintă un secret pentru nimeni. De-a lungul timpul, aceste violenţe au luat forme diferite din toate punctele de vedere, şi nu de puţine ori s-a lăsat cu victime, şi, din păcate, tradiţionalul UTA-POLI a devenit un derby-ul suporterilor nu al echipelor.

 

La pauza meciului de duminică, cele două galerii deşi erau la o distanţă considerabilă una faţă de cealaltă, exact din motivele mai sus menţionate, cu toate că meciul era destul de echilibrat scorul fiind 1:1, o parte din cele două galerii au ajuns să se încaiere, scenele de violenţă fiind transmise în direct de canalul DigiSport1.

 

Nu vrem să facem filosofia derulării evenimentelor, şi nici nu vrem să comentăm foarte mult, două aspecte însă sunt de menţionat în incidentele de pe Dan Păltinişanu:


1. Din filmările care au apărut la DigiSport reiese că o parte a galeriei arădene a  părăsit sectorul care-i era destinat, întrebarea firească care se pune este: cum a reuţit să treacă de gardul despărţitor şi de ce nu era închisă poarta?

2. Unde erau oamenii de ordine care era normal să fie poziţionaţi între cele două galerii?



















 

 Foto: DigiSport.ro