Se întâmplă într-un spital din România! O infirmieră şterge cu mopul pe lângă un bărbat căzut pe podea!

Data publicare: Duminica, 15 Octombrie, 2017 Total: 2087 accesari

Se întâmplă într-un spital din România!  O infirmieră şterge cu mopul pe lângă un bărbat căzut pe podea!

O filmare realizată în Spitalul Judeţean din Tulcea a oripilat opinia publică din România ajungând în atenţia autorităţilor.

 

Pe imaginile surprinse de un pacient, se poate vedea cum o infirmieră şterge podeaua cu mopul, ignorând total un pacient care s-a prăbuşit pe podea în timp ce aştepta să fie consultat.

 

Imaginile scandaloase au fost vizionate şi de conducerea spitalului din Tulcea a început o anchetă internă .

 

Am declanşat o anchetă internă. Am luat legătura cu medicul de gardă din seara respectivă şi cu cele două infirmiere care mi-au povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul este foarte cunoscut la unitatea medicală. Are probleme psihice, consumă substanţe interzise şi alcool. Nu are locuinţă, stă într-un cămin social în apropierea unităţii sanitare şi obişnuieşte să vină foarte des la UPU”, a declarat Năstăsescu pentru Mediafax.


Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Tulcea, bărbatul căzut la podea ar fi un vechi pacient care în acest an a mai ajuns de încă 57 ori la urgenţă.

 

Aceştia susţin că filmarea nu prezintă întru totul situaţia reală şi că deşi imaginile sunt  într-adevăr tragice, iar omul pare slăbit de puteri şi în agonie, la câteva minute după filmare, bărbatul căzut la podea s-a ridicat, a făcut scandal pe holurile unităţii înjurând medicii şi asistentele, şi-a cumpărat o cafea şi chiar a aprins şi o ţigară pe care a savurat-o pe holul spitalului.

 

După tărăboiul provocat, bărbatul ar fi părăsit Spitalul Judeţean Tulcea pe picioarele lui fără a mai aştepta ajutorul medicilor.