El Clasico de vest! Jardarmii timişoreni în alertă ! ASU Politehnica Timisoara – UTA Arad meci de risc maxim

Data publicare: Duminica, 15 Octombrie, 2017 Total: 4756 accesari

El Clasico de vest! Jardarmii timişoreni în alertă !  ASU Politehnica Timisoara – UTA Arad meci de risc maxim

UTA Arad – Poli Timişoara, un „El Clasico” al vestului României, indiferent dacă echipa timişoreană se numeşte Poli sau ASU, orgoliile, mândria, sângele încins al fanilor, şi nu în ultimul rând punctele care se obţin sau se pierd sunt ingredientele care fac din astfel de meciuri de foarte multe ori, un spectacol mai frumos în tribune decât pe teren. De multe ori însă meciurile Arad-Timişoara nu sunt lipsite de incidente şi jandarmeria, este în alertă maximă indifernt pe care din cele două stadioane se desfăşoară meciul.

 

Deşi nu este un meci cu foarte mare miză, înainte de acest meci ASU Politehnica Timişoara se află pe locul 9 cu 16 puncte în timp ce UTA este în plutonul lanternelor roşii, cu doar 11 puncte ocupă locul 16, loc retrogradabil.

 

În timp ce  UTA încearcă să iasă din zona retrogradabilă şi să-şi mai ridice moralul şi să oprească seria de 8 meciuri fără victorie, ASU Politehnica Timişoara cu siguranţă are de luat o revanşă din sezonul trecut când a pierdut în faţa arădenilor pe teren propriu.

 

Meciul se va desfăşura pe stadionul „Dan Păltinişanul” din Timişoara de la ora 15.30,  partida fiind televizată de canalul de sport DigiSport.

 

Fanii roş-albi vor face deplasarea în oraşul de pe Bega cu autocarele, întânirea va fi în „faţa stadionului”.

 

„Având în vedere ora de disputare a meciului, nu s-a putut găsi nici un tren personal programat în așa fel încât să putem ajunge la timp în Timișoara pentru tradiționalul nostru marș. Astfel, deplasarea se va face cu autocarele, iar plecarea va fi din fața stadionului UTA din Calea Aurel Vlaicu. Întâlnirea suporterilor va fi duminică la ora 11:00 lângă stadion”, informează Suporter Club UTA.

 

Jandarmii din Timişoara sunt în alertă

Autorităţile din Timiş sunt în alertă,  jandarmii au făcut mai multe recomandări fanilor celor două echipe:

„– să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi a personalului de securitate;
– să nu consume şi să nu deţină băuturi alcoolice, substanţe stupefiante sau alte substanţe cu efect psihotrop;
– să nu deţină arme, substanţe iritant lacrimogene, materiale explozive, obiecte contondente sau alte bunuri interzise în locurile destinate aglomerărilor de persoane;
– să nu deţină afişe pancarte, bannere sau afişe cu conţinut rasist, xenofob, cu mesaje obscene, vulgare, jignitoare;
– cetăţenii sunt rugaţi ca în cazul luării la cunoştinţă de săvârşirea unor fapte antisociale sau observarea unor bunuri periculoase sau neidentificate să semnaleze forţelor de ordine aceste aspecte sau să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau la numărul de telefon 0256.222.229.”