Dorel a comis-o din nou în Arad! Un semafor desprins de stâlp a fost lipit cu bandă adezivă!

Data publicare: Joi, 12 Octombrie, 2017 Total: 2875 accesari

Dorel a comis-o din nou în Arad! Un semafor desprins de stâlp a fost lipit cu bandă adezivă!

O vorbă din popor spune că nimic în lume nu e mai durabil decât un lucru făcut provizoriu. După acest principiu par să se fi ghidat şi mai mulţi angajaţi ai firmei care se ocupă de întreţinerea şi montarea semafoarelor rutiere din Arad.

 

După nenumărate sesizări ale cetăţenilor, joi, o echipă de muncitori, s-a deplasat pe strada Mărăşeşti din municipiul Arad pentru a repara semaforul pietonal care stătea să le cadă oamenilor în cap de mai multă vreme.

După scurt timp, cu ajutorul unei scări şi a unei role de bandă adezivă, semaforul a fost priponit la loc. Muncitorii au pipit la loc semaforul cu câteva rânduri de bandă adezivă, după care s-au făcut nevăzuţi.

 

Întâmplarea a fost surprinsă de către un arădean şi postată pe o reţea de socializare.

Rămâne de văzut cât timp va sta semaforul legat fedeleş cu bandă până să cadă vreunui om în cap şi care este răspunsul companiei care se ocupă de astfel de lucrări de mântuială.

Redacţia Ghidul Arădean a cerut un punct de vedere al companieicare se ocupă de întreţinerea semafoarelor în municipiul Arad însă până la ora editării articolului, nu am primit un răspuns oficial.