No, aşa mă! Ce diferenţă! ISJ Arad are doi noi inspectori şcolari, şi arată a inspectori!

Data publicare: Joi, 12 Octombrie, 2017 Total: 12369 accesari

No, aşa mă! Ce diferenţă! ISJ Arad are doi noi inspectori şcolari, şi arată a inspectori!

După scandalul cu sexi, bomba, piţi şi alte epitete cu care a fost congratulată "inspectoarea photoshop" Violeta Varga, la ISJ Arad se mai fac şi numiri "normale"....

Începând cu miercuri,11.10.2017, la Inspectoratul Școlar Județean Arad, pe funcția de inspector școlar pentru educație permanentă (cu atribuții suplimentare, în fișa postului, pentru activități extrașcolare) este detașată în interesul învățământului, până la organizarea concursului dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017-2018, doamna profesor Camelia Ioana Moler.

Dna. Camelia Ioana Moler, n-are nici jumătate de sân afară, nici poze fotoshopate de tip selfie, şi nici nu e iubita vreunui afacerist PSD-ist, şi nici nu este prietenă cu doamna Stoenescu..... aşa da! Oare ce au păţit?


Camelia Ioana Mole

 

De asemenea, pe funcția de inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație este detașată în interesul învățământului, până la organizarea concursului dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017-2018, doamna profesor Margareta Mocuța Crișan.


Margareta Mocuța Crișan

 

„Precizăm că doamnele profesor Camelia Moler și, respectiv Margareta Mocuța Crișan au depus la secretariatul ISJ Arad CV, documente în susținerea CV-ului și acord scris privind ocuparea funcțiilor vacante menționate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare.” se arată în comunicatul de presă emis de IȘJ Arad.