O adolescentă cu probleme psihice a isterizat autorităţile din Arad după ce a dispărut în pădure

Data publicare: Marti, 10 Octombrie, 2017 Total: 3073 accesari

O adolescentă cu probleme psihice a isterizat autorităţile din Arad după ce a dispărut în pădure

O adolescentă cu probleme psihice a pus pe jar Jandarmii, ISU Arad, SMURD-ul, Ocolul Silvic şi voluntarii de la SVSU Chisindiadupă ce a a dispărut în pădurea din apropierea casei

La ora 17:55 s-a primit o solicitare pe 112, pentru o fetiță în vârstă de 15 ani, violentă și cu probleme psihice, pentru a fi transportată la spital.

 


La faţa locului, s-a deplasat echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiş, în localitatea Păiușeni din comuna Chisindia. În momentul sosirii echipajului ,  panică în momentul în care a văzut sirenele , fetița a fugit în pădurea din spatele casei, şi  nu a mai fost găsită. Aceasta a refuzat să răspundă când a fostr strigată de către membrii familiei.


Adolescenta a fost căutată ore bune de către echipajul SMURD, echipajul de poliție, familie și câțiva vecini, iar în jurul orelor 19:00 s-au suplimentat forțele pentru căutare și anume: 1 echipaj jandarmi și 1 echipaj salvamont , 1 pădurar de la Ocolul Silvic Codrii Zarandului, voluntari de la SVSU Chisindia și de la Detasamentul de Pompieri Sebis un echipaj cu 4 subofițeri.

 

În jurul orelor 20:00,  speriată şi îngheţată de frig, fetița s-a întors singură acasă și a fost preluată de către echipajul SMURD care o transportă la Spitalul de psihiatrie Arad.