O nouă săptămână, alţi doi consilieri locali PSD aranjaţi! Şi dăi...şi luptă, îi doare la bascheţi

Data publicare: Marti, 10 Octombrie, 2017 Total: 4853 accesari

O nouă săptămână, alţi doi consilieri locali PSD aranjaţi! Şi dăi...şi luptă, îi doare la bascheţi


Cristienii la putere!


O nouă săptămână, şi PSD-ul arădean a lui Fifor şi Căprar mai „rezolvă” încă doi consilieri în posturi la tata statul. Este vorba de doi consilieri judeţeni de data asta, Cristian Gavra,  director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad (DJST Arad) şi Cristian Ispravnic  care chipurile „ar putea prelua” conducerea Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Timişoara (DRDP Timişoara), adică o preia sigur vă spunem noi! 

Dacă despre Gavra sinceri să fim, nu aveam informaţii că urmează să fie instalat, despre Ispravnic, pe surse circula zvonul de cel puţin câteva săptămâni, noi auzisem însă am zis să astemtăm „ieşirea pe piaţă” a informaţiei, şi acum ea a ieşit, în cazul lui Gavra cu menţiunea „s-ar putea”, dar vă spunem noi că e 99,9% sigură şi această numire, am lăsat un 0,1% doar pe principiul: never say never. 


Cristian Gavra


Habar nu avem ce legătură are Cristian Gavra cu sportul, nici măcar nu face parte din Comisia pentru probleme culturale, de învăţământ, sportive, de tineret şi de turism din cadrul Consiliului Judeţean Arad unde este consilier, dar, are o experienţă vasta înţelegem la Astra-Bus, o afacere a propiei familii, deci angajarea acolo a fost exclusiv pe criterii de performaţă, iar pentru că a adus un aport substanţial la managementul acestei companii, conform declaraţiei de avere, a primit suma de 800 lei/lună în anul trecut, ca un adevărat manager! ...Hai că nu-i rău, o să zbârnăie sportul arădean acum, o să meargă ca autobuzul.....

 

Cât despre Cristian Ispavnic, aici povestea e mai de corason, acesta a ocupat funcţia de Director la ARR Arad (Autoritatea Rutieră Română), din care a plecat în luna septembrie, predând ştafeta altui consilier PSD, Ilie Cheşa, iar pentru că, „familia lui, de la ...48 în cameră” vorba lui Caragiale, are nevoie de alt job bine plătit la tata statul, şi (sigur vă spunem noi) va ajunge director la Direcţia Regionale Drumuri şi Poduri Timişoara. Aici povestea este mai simplă, fostul director pare să fi fost „executat” din cauza unui accident pe DN 57, între Orşova şi Moldova Nouă, care s-ar fi produs din lipsa unor parapeţi, şi, ce să vezi, taman Ispravnic ar fi persoana potrivită la locul potrivit. Nouă ne sună a .... „să-i facem loc” şi pe principiul, are bască n-are bască oricum îl batem, se eliberează postul care trebuie repede ocupat să nu se răcească prea tare.


Cristian Ispavnic