VREMEA se schimbă ! AFLĂ ce se va întâmpla în zilele următoare

Data publicare: Marti, 10 Octombrie, 2017 Total: 1782 accesari

VREMEA se schimbă ! AFLĂ ce se va întâmpla în zilele următoare

Temperaturile sunt oscilante în această toamnă, iar în zilele următoare ne așteaptă o surpriză meteorologică. AFLĂ ce se va întămpla în zilele ce urmează!


Vremea va fi rece dimineața și noaptea în majoritatea regiunilor, iar în timpul zilei se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri la munte și în nordul și nord-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și va avea unele intensificãri la munte, în sud-vestul și centrul teritoriului și izolat în rest.
 


În nordul Carpaților Orientali, la altitudini mari, trecãtor, vor fi și precipitații, slabe cantitativ, sub formã de lapovițã și ninsoare. Dimineața în partea de sud-vest va aparea ceața. 


Marți, vremea se va ameliora și se va încãlzi fațã de ziua precedentã. Cerul va fi temporar noros și, trecãtor, va mai ploua slab. Cerul va fi variabil, cu înnorãri la munte și în nord-vestul țării, unde pe arii restrânse va ploua slab. 


Miercuri, cerul va fi în general variabil, cu unele  înnorãri în regiunile nordice, unde local va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat și va avea intensificãri la munte, iar în prima parte a intervalului și în partea nord-vest a țării.

 

Joi, în partea de vest a țării, vremea se va încălzi treptat, temperaturile ajungând până la 23 de grade. La munte, izolat se vor semnala ploi, slab cantitativ. 

Sursa foto: arhivă