UTA - Pandurii 2-2, UTA ajunge la opt meciuri fără victorie şi roş-albii rămân pe loc retrogradabil

Data publicare: Duminica, 08 Octombrie, 2017 Total: 3453 accesari

UTA - Pandurii 2-2, UTA ajunge la opt meciuri fără victorie şi roş-albii rămân pe loc retrogradabil

Situaţia UTA-ei este aproape inexplicabilă. După ce în ultimele două sezoane a ajuns la barajul de promovare, acum echipa se află pe loc retrogradabil, asta cu toate că în vară au fost mai multe transferuri de  jucători experimentaţi şi care făceau din UTA una dintre favoritele la primele două locuri. Nu s-a întâmplat din păcate aşa, şi s-a  ajuns chiar să se schimbe de două ori antrenorul principal. 

După desfăşurarea a opt meciuri din etapa a 11-a, UTA se află pe locul 16, retrogradabil, cu 10 puncte, în timp ce Pandurii Târgu Jiu e pe locul 14, cu 12 puncte. 

După ce la mijlocul săptămânii, UTA  a reuşit, în sfârşit, să rupă seria negativă pe care o trecea şi să obţină o victorie. A fost însă un succes în Cupă, în faţa unei echipe de Liga 3, dar care le putea reda încrederea necesară jucătorilor lui Cristian Todea.

 

Din păcate gluma a  început să se îngroaşe la UTA chiar și pentru cei mai pesimiști suporteri, care-și văd favoriții în doar câteva luni trecând de la baraj de promovare în liga 1 la salvare de la retrogradare.

 

Duminică în meciul cu Pandurii, UTA era să o dea rău în bară, pe teren proprie vâzându-se condusă cu 0 – 2 în minutul 31.  UTA reuşeşte în extremis, înainte cu cu câteva secunde de finalul primei reprize să reducă din diferenţă cu Daniel Florea dintr-o pasă a lui Curtuiuş.

 

UTA a revenit se pare ceva mai motivată de la cabine, şi în minutul 52, Cătălin Hilistei reuşeşte să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, 2-2, scor cu care se şi încheie meciul de la Şiria.

 

Formaţii:

UTA: Grahovac - Al. Manea, Scutaru (Polgar 33), Ciucă, Burlă - Jorza, Cîrstocea - Stahl (D. Toma 77), D. Florea, Hlistei (Strătilă 65) - Curtuiuş (cpt.)

Rezerve neutilizate: Barna - Păcurar, Adili, Dinculescu

Antrenor: Cristian Todea 

Pandurii: Rz. Stanca (cpt.) - Vodă, D. Lung, Homei, Al. Vasilescu -Raiciu, Brînzan - Şut (Şendroiu 46), D. Pîrvulescu, Dodoi (Durkovic 75) - Cip. Rus (Dănăricu 85)

Rezerve neutilizate: D. Popescu - Turda, Celea, Tudoran

Antrenor: Marcel Ploaie 

Arbitri:

Fl. Andrei (Tg. Mureș) – la centru,

R. Despa (Baia Mare) și R. Nistoran (Reșița).

Obs. FRF: C. Petropulos – Alba Iulia, Șt. Szilagy – Satu Mare.  

 

A consemnat & Foto: Viorel Muscă