Accident mortal pe DN2! Autorităţile au activat PLAN ROŞU de intervenţie după ce o persoană a murit şi alte 14 au fost rănite!

Data publicare: Duminica, 08 Octombrie, 2017 Total: 11774 accesari

Accident mortal pe DN2! Autorităţile au activat PLAN ROŞU de intervenţie după ce o persoană a murit şi alte 14 au fost rănite!

Un grav accident de circulaţie în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialomiţa, pe DN 2. ]n urma impactului, o persoan[ a decedat, iar alți 14 sunt grav răniţi.


Din informaţiile de la faţa locului se pare că şoferul unui autovehicul cu 9 locuri care făcea curse regulate de transport persoane, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului devastator, maşinile au fost proiectate în alte două autovehicule.


ISU Ialomița a activat Planul Roșu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru victime multiple și patru echipaje medicale SAJ.


Cinci dintre victimele accidentului produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, au fost transportate de urgenţă la spitale din Bucureşti, una dintre ele - o femeie aflată în stare gravă -, fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Urziceni.


Imagini dramatice de la faţa locului au fost surprinse de către o persoană aflată în trafic care a oprit imediat pentru a acorda victimele primul ajutor.



Atenţie! Imagini cu un puternic impact emoţional!