Vicii şi Delicii la Expo Arad

Data publicare: Sambata, 07 Octombrie, 2017 Total: 3619 accesari

Vicii şi Delicii la Expo Arad

Prima ediție a târgului Vicii și Delicii şi-a deschis larg porţile pentru a aduce la un loc o selecție de răsfățuri exclusiviste din categoriile: vinuri, beri artizanale, băuturi spirtoase, mezeluri, brânzeturi și dulciuri de calitate superioară.

Sâmbătă, sute de pofticioşi şi gurmanzi au luat cu asalt Expo Arad pentru a lua parte la deschiderea târgului Vicii şi Delicii, unul dintre cele mai delicioase evenimente din Arad, aflat la prima ediţie.

 

În cadrul târgului nerecomandat persoanelor care ţin dietă, au fost amenajate un salon de vinuri şi un salon gastronomic astfel că fiecare doritor a putut nu doar să deguste din nenumăratele feluri de mâncare şi sortimente de vin, dar şi să înveţe de la cei mai iscusiţi experţi în arta culinară , cum se prepară diferitele feluri de mâncare şi cum se alege un vin în funcţie de mâncarea servită astfel încât savoarea vinului dar şi a mâncării să fie puse în valoare.

 

Cramele din Podgoria Aradului şi cei mai buni Chefi din împrejurimi şi-au unit forţele pentru a face din vin şi mâncare un adevărat spectacol.

 

Pofticioşii care nu au trecut pe la târg în prima zi, mai au o şansă de a lua parte la " dezmăţul culinar" duminică, 8 octombrie în cea de-a doua zi a târgului, începând cu ora 13:00 şi până târziu, după apusul soarelui, la ora 20:00.