Alcoolul, interzis temporar în Centrul Aradului!

Data publicare: Vineri, 06 Octombrie, 2017 Total: 3552 accesari

Alcoolul, interzis temporar în Centrul Aradului!

Pentru că vineri, 6 octombrie, pe străzile Aradului se vor desfăşura aproape simultan atât Marşul organizat de Noua Dreaptă cât şi manifestările anuale dedicate celor 13 generali organizate de către UDMR, autorităţile locale au dorit să preîntâmpine orice incident neplăcut.

 

Pe lângă asigurarea unei bune desfăşurări de către Poliţie şi Poliţia Locală, Primăria a luat hotărârea de a impune o interdicţie temporară pentru terasele în zonele în care se desfăşoară cele două manifestări.


Localurile au fost înştiinţate că vineri, în data de 6 octombrie în intervalul orar 10:00 şi 17:00, nu au voie să vândă băuturi alcoolice.

Noua  Dreptă a primit aprobare pentru desfăşurarea unui marş pe ruta  Podgoria- Piaţa Avram Iancu şi retur începând cu ora 11:00 până la ora 14,30, în timp ce UDMR va organiza manifestările comemorative în Parcul Reconcilierii, între orele 11:00 şi 15:00 şi la terenul din Subcetate între orele 16:00 şi 17:00.

Interdicţia de a servi alcool clienţilor, are caracter temporar şi se aplică doar vineri 6 octombrie în intervalul orelor 10:00 şi 17:00 şi doar unităţilor aflate în imediata apropiere a locaţiilor de manifest.

 

Astfel de interdicţii sunt legale şi se aplică de obicei în preajma arenelor sportive în zilele în care se desfăşoară competiţii sportive cu un grad înalt de pericol precum şi în cazul manifestărilor organizate, pentru a preîntâmpina luptele de stradă şi actele de vandalism.