ÎNFIORĂTOR ! Un copil de numai 14 ani a fost decapitat !

Data publicare: Miercuri, 04 Octombrie, 2017 Total: 3201 accesari

ÎNFIORĂTOR ! Un copil de numai 14 ani a fost decapitat !

ÎNFIORĂTOR ce au găsit polițiștii miercuri dimineața, după ce au fost alertați că ar fi fost găsit un cadavru. Un copil de 14 ani a fost găsit decapitat la marginea unei localități. AFLĂ mai multe detalii

Daniel, un băiat de 14 ani din județul Olt a fost văzut ultima oară în urmă cu două seri, la o benzinărie. Părinții săi nu au reclamat dispariția, pentru că băiatul obișnuia să lipsească. Din nefericire, trupul decapitat al băiatului a fost descoperit, de către săteni pe câmp, la câteva sute de metri distanţă de o benzinărie.

Procurorii au un suspect în persoana unui tânăr din localitate, care a recunoscut marți seara, oribila crimă. Se pare că cei doi au fost împreună la benzinărie, după care au plecat. Probabil între cei doi s-a iscat un conflict, deoarece pe drum au fost găsite pete de sânge. 

Cadavrul a fost trimis la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor, iar anchetatorii vor să afle cum a murit băiatul. Tânărul bănuit de cumplită fapta va ajunge miercuri în faţă judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Daniel Şoşoi era un băieţel de 14 ani care a crescut într-o familie săracă alături de cei doi fraţi ai lui. El muncea cu ziua pentru a strânge bani ca să cumpere mâncare.