Trotuarul de pe Calea Romanilor va fi refăcut integral

Data publicare: Miercuri, 04 Octombrie, 2017 Total: 1340 accesari

Trotuarul de pe Calea Romanilor va fi refăcut integral

În urmă cu numai câteva zile, Primăria municipiului Arad dispunea sistarea lucrărilor de refacere a trotuarului de pe Calea Romanilor, pe sensul de mers spre Piaţa Romană, întrucât compania RCS&RDS nu respecta prevederile regulamentului privind avizarea, executarea, urmărirea şi recepţionarea calitativă a lucrărilor edilitar-gospodăreşti (carosabil, trotuare, platforme, alei şi zone verzi) din municipiul Arad. Acesta vorbeşte despre obligativitatea societăţii care a intervenit la rețele de a reface integral suprafața afectată, pe toată lățimea trotuarului din porțiunea afectată.

În cursul zilei de marţi, 3 octombrie, compania RCS-RDS a început frezarea îmbrăcăminţilor asfaltice, o primă etapă în vederea refacerii trotuarului de pe Calea Romanilor.

Deşi în prima fază compania RCS-RDS a refăcut doar parţial, asfaştând doar o jumătate din trotuar, după ce reprezentanţii Primăriei au oprit lucrarea, compania a revenit la "gânduri mai bune" şi a început refacerea completă a trotuarului în cauză.


Citeşte şi: 
Primăria Arad opreşte o lucrare a companiei RCS-RDS pentru că nu a refăcut zona integral! 


Aşa arătau trotuarele refăcute pe jumătate