A fost arestat ! Tatăl care şi-a bătut crunt copilul se află după gratii

Data publicare: Marti, 03 Octombrie, 2017 Total: 1509 accesari

A fost arestat ! Tatăl care şi-a bătut crunt copilul se află după gratii

Un bărbat din oraşul Nădlac, judeţul Arad, a fost arestat, luni, după ce poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că şi-a bătut copilul de nouă ani cu o nuia, minorul necesitând patru zile de îngrijiri medicale, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Incidentul a avut loc sâmbătă 30 septembrie 2017 , în oraşul Nădlac,iar poliţiştii au fost sesizaţi de către mama copilului agresat.

 

“În cursul acestei zilei de luni 02 octombrie 2017, poliţiştii oraşului Nădlac au fost sesizaţi de către mama unui băiat, în vârstă de 9 ani, despre faptul că la data de 30 septembrie, soţul acesteia, în timp ce se afla într-un imobil de pe raza localităţii Nădlac, fiind în profundă stare de ebrietate, în jurul orelor 16.00, şi-ar fi agresat propriul copil cu o nuia, provocându-i răni pe toată suprafaţa corpului”, transmite IPJ Arad. 

Băiatul a fost supus unei examinării medico-legale, iar medicii au stabilit să are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii l-au arestat pe tatăl copilului, bărbatul de 48 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind introdus în arestul IPJ Arad.

„Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, mai comunică IPJ Arad.