UTA nu reuşeşte să „se lipească” de o victorie, dar obţine un punct în deplasare: Sportul Snagov – UTA: 0-0

Data publicare: Sambata, 30 Septembrie, 2017 Total: 4816 accesari

UTA nu reuşeşte să „se lipească” de o victorie, dar obţine un punct în deplasare: Sportul Snagov – UTA: 0-0

După eşecul de la Satu Mare, sâmbătă, UTA a vut din nou meci în deplasare jucând  în compania celor de la Sportul Snagov. Înaintea meciului, UTA se afla pe un loc ruşinos 16, retrogradabil, acumulând doar 9 puncte în 9 meciuri, în timp ce Sportul Snagov ocupa locul 9 cu 14 puncte.

 

Dacă prima repriză a fost mai mult de tatonare, neavând mai nimic spectaculos sau periculos la niciuna din porţi, a doua repriză a fost una ceva mai deschisă, apărând şi ocaziile de poartă, în minutul 83, Neaţă a trecut pe lângă deschiderea scorului, arădenii având noroc cu parada lui Grahovac.

 

UTA şi-a continuat seria neagră şi după desfăşurarea etapei a 10-a,  ajugând la şapte meciuri consecutive fără victorie, din care au scos doar trei puncte, şi se menţin pentru a doua rundă pe loc retrogradabil. La al doilea joc cu Cristian Todea antrenor principal, ”Bătrâna Doamnă” a remizat astăzi la Ghermăneşti, 0-0 cu Sportul Snagov. Mai mult, UTA a ajuns la patru meciuri în care nu a înscris.

 

Formaţii:

Snagov: Anca Trip – Vlădoiu, Lică, Şerban, Voineag – Al. Radu, Munteanu – A. Manea (Neață), Borţoneanu (Rusu), Bustea – Dobre.

UTA: Grahovac – Manea, Ciucă, Scutaru, Burlă – Polgar, Asani (Păcurar) – Stahl (Dinculescu), Toma, Cărstocea (Florea) – Curtuiuș.

Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina) – la centru, Erchian Ionus (Constanța), Cristian Voicu (Focșani) – asistenți. Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Emil Tudor (Târgoviște).

 

„Chiar dacă am avut ocaziile noastre, ultima dintre ele chiar mare, pe final de meci, la bara lui Dinculescu, trebuie să recunoştem că şi gazdele puteau marca. Au lovit şi ele odată bară, iar Branko (n.r. - Grahovac) a avut, la rândul său, două-trei intervenţii foarte bune. De aceea, trebuie să admitem că remiza e echitabilă, dar, în acelaşi timp, insuficientă pentru o echipă ca UTA. Aşteptările tuturor de la noi, conducere şi suporteri sunt altele, chiar şi noi ne dorim mult mai mult de la noi, dar, din păcate, aceasta e situaţia în momentul de faţă”, a spus, pentru Sport Arad, Todea, care a remarcat şi criza ofensivă a echipei sale: „În primul rând, trebuie să marcăm, căci nu am mai făcut-o de patru meciuri şi, bineînţeles, ca odată cu golurile să vină şi o primă victorie după atâta timp. Doar aceste lucruri ne pot debloca. Şi azi, cel puţin în prima repriză, ne-am propus să fim mai ofensivi, dar – pe de altă parte – am riscat la câteva contraatcuri ale Snagovului”.

 

„Pe terenul acela foarte rău, nu se putea face posesie, aşa cum aveam de gând. Aşa că am optat pentru mai mulţi fotbalişti puşi pe muncă, cu o preocupare pentru mingea a doua, acolo unde ştiam că Snagovul e periculoasă. În partea a doua, când am şi avut vântul împotrivă, era clar că nu vom mai putea juca doar pe jos şi atunci au intrat ambii jucători. Am încercat să facem posesie printr-o calitatea mai mare de la mijloc în sus, însă, din păcate, nu ne-a ieşit prea bine. Nu am pus probleme în atac aşa cum ne-am dorit şi a trebuit să ne mulţumim cu această remiză”, a mai explicat antrenorul principal al „roş-albilor”.