Petru Antal este noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL Arad

Data publicare: Sambata, 30 Septembrie, 2017 Total: 2370 accesari

Petru Antal este noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali PNL Arad

Vineri, la Casa de Cultură din Şebiş, au avut loc alegerile pentru noul birou al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Arad. Gazda evenimentului a fost Gheorghe Feieş, cel care a avut în mână frâiele acestei organizaţii până vineri, când aleşii locali ai PNL Arad au fost chemaţi să-şi aleagă o nouă conducere.

 

Două funcţii au fost vizate de mai mulţi candidaţi, este vorba de fucţia de secretar general unde au existat doi candidaţi, Bătrânuţ Petru Claudiu, primarul comunei Grăniceri, şi Ovidiu Moşneag, consilier judeţean, iar a doua funcţie care a avut şi cea mai mare miză şi a creat cele mai mari emoţii candidaţilor dar şi susţinătorilor acestora, a fost funcţia de preşedinte, unde au candidat doi primari liberali, este vorba de Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu şi Petru Antal, primarul oraşului Pecica.

 

Pentru funcţia de secretar general, Bătrânuţ Petru Claudiu a reuşit să câştige competiţia obţinând votul a 175 de liberali.

 

Pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali, scorul a fost strâns, la sfârşitul numărării buletinelor de vot, Petru Antal a reuşit şă obţină  186 de voturi câştigând în faţa contracandidatului Călin Abrudan.