Preșcolarii de la Grădinița Bambi au gustat din mustul proaspăt stors chiar de ei, în Tabăra Ortodoxă din Covăsînț !

Data publicare: Joi, 28 Septembrie, 2017 Total: 3268 accesari

Preșcolarii de la Grădinița Bambi au gustat din mustul proaspăt stors chiar de ei, în Tabăra Ortodoxă din Covăsînț ! ARAD. Micuții de la Grădinița Bambi din Arad au fost la cules de struguri, joi dimineața în comuna Covăsînț, unde au savurat aroma inconfundabilă a mustului, care a fost stors chiar de ei. VEZI GALERIE FOTO

Preșcolarii au fost primiți cu multă bucurie în Tabăra Ortodoxă din Covăsînț, de către preotul paroh părintele Mihai-Octavian Blaj și primarul comunei Covăsînț, domnul Marius Silviu Oneț (PNL).

Preotul Mihai Blaj le-a pregătit copiilor o mare surpriză cănd au ajuns: o căruță cu cai, care i-a plimbat prin podgoriile din apropiere. Bucuria celor mici, dar și a cadrelor didactice a fost imensă, iar plimbarea s-a dovedit a fi o adevărată aventură.

Copiii au cules struguri, după care au coborât în Tabără, unde au fost învățați de către inimosul primar din Covăsânț, domnul Marius Oneț, cum se storc strugurii la presă pentru a obține mustul cel gustos.

Cei mai curajoși dintre copii au învățat să stoarcă mustul, iar cei mai pofticioși s-au înghesuit să guste din el. La finalul acestei vizite, primarul Oneț, împreună cu părintele Blaj, ca niște adevărate gazde le-au întins o masă preșcolarilor, cu mâncare și suc.

Prezenți și noi la Covăsînț ne-am amintit cum este această perioadă frumoasă din an, când se prepara mustul delicios, care, din copilăria noastră ne-a rămas o amintire de neuitat ! Sperăm că și micuții de la Bambi să-și amintească mereu de această zi frumoasă !