Se dă startul înregistrărilor pentru loteria vizelor, ediţia 2019

Data publicare: Joi, 28 Septembrie, 2017 Total: 1251 accesari

Se dă startul înregistrărilor pentru loteria vizelor, ediţia 2019

Ambasada SUA de la Bucureşti a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe marţi 3 octombrie 2017. START-ul va fi dat la orele 19:00 iar programul va fi disponibil până marți 7 noiembrie 2017 la orele 19:00.

 

Doritorii care vor să participe la program în acest an, trebuie să acceseze www.dvlottery.state.gov în cursul perioadei de înregistrare unde vor completa formularul de participare (E-DV). Potrivit aceluiaş comunicat, Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare numai pe pagina de internet iar pentru participarea la programul Loteria Vizelor nu se percepe nicio taxă.

După înregistrare, participanţii trebuie să tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2019. 


Faţă de anii trecuţi, Ambasada SUA cere şi o fotografie recentă, din ultimele şase luni, în care participantul nu trebuie să poarte ochelari.  Cererile de participare însoţite de fotografii care au mai fost trimise în programe anterioare vor fi automat descalificate.


Rezultatele vor fi făcute publice începând cu data de 1 mai 2018, pe www.dvlottery.state.gov iar pentru a afla dacă cererea a fost acceptată, fiecare participant trebuie să folosească numărul unic de confirmare pe care îl primeşte la înregistrarea cererii.