Circulaţia tramvaielor, paralizată din nou de un BIZON

Data publicare: Joi, 28 Septembrie, 2017 Total: 2252 accesari

Circulaţia tramvaielor, paralizată din nou de un BIZON

Circulaţia transportului în comun din întreg municipiul Arad, a fost dată peste cap din nou, în dimineaţa zilei de joi după ce un şofer prea grăbit să respecte regulile de circulaţie, şi-a parcat autoturismul pe un loc nepermis, blocând astfel circulaţia tramvaielor.

 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 10.20 pe Bulevardul Revoluţiei, în spatele Teatrului Ioan Slavici, pe sensul de mers dinspre Boul Roşu spre Primărie.

După minute bune de aşteptare în care nervii călătorilor au fost puşi la grea încercare, a apărut şi şoferul autoturismului care a declarat surprins că nu şi-a dat seama de faptul că a blocat circulaţia.


Incidentul vine la doar două zile după ce în aceeaşi zonă, un alt autoturism lăsat la voia întâmplării, a blocat circulaţia în zonă la o oră de vârf cauzând întârzieri transportului în comun. Oamenii au fost nevoiţi atunci să aştepte tramvaiul în staţie chiar şi 30 de minute.

 

Citeşte şi Circulaţia tramvaielor, paralizată minute în şir! Coadă de maşini de sute de metri, din cauza unui şofer imprudent!

Situaţia este cu atât mai scandaloasă cu cât, în zonă, sunt amenajate mai multe locuri de parcare pe străzile adiacente, ba mai mult, lângă casa cu Lacăt, există o mică parcare pentru autovehicule.