Debut de sezon cu stângul pentru baschetbalistele de la ICIM

Data publicare: Joi, 28 Septembrie, 2017 Total: 3220 accesari

Debut de sezon cu stângul pentru baschetbalistele de la ICIM

Miercuri de la ora 19, în sala Olimpia din Timişoara, a fost programată primele meciuri oficiale din acest sezon, arădencele jucând în compania nou promovatei SCM Timişoara în turul din dubla Cupei României.

 

Deşi arădencele lui Bogdan Burj erau favorite pe hârtie, au fost întrecute de timişorence cu 69-64, returul fiind programat sâmbătă la Arad.

 

Formații și marcatoare:

SCM Timişoara: Conwright 18 (1×3), Lloyd 14, Kiriienko 13, Burdgess 9 (1×3), Filip 8 (2×3), Ardelean 4, Young 3. 
A mai jucat:
 Pop

FCC ICIM Arad Arad: Montgomery 20 (4×3), Tavic 14, Wingate 12, Nagy 6, Mercea 5 (1×3), Ferenczi 5, Zidaru 2. 
Au mai jucat: Vernet, Ciotir.


 

Timișorencele au controlat jocul în mare parte, mai ales că au făcut o pregătire mai amplă ca Aradul. După primul sfert, tabeka indica 20-15, iar la pauză 38-32. Ulterior, arădencele au început să spere, mai ales că au avut 55-53 după sfertul trei. De fiecare dată au ratat însă aruncarea ce putea aduce egalarea, astfel că timișorencele au reușit să câștige.

 

Cea mai bună marcatoare a Timișoarei a fost Maegan Conwright, cu 18 puncte, în timp ce la ICIM, Brandy Montgomery a reuşit 20 de puncte însă din păcate nu a fost suficient.



 

Bogdan Bulj a spus că speră la un succes la Arad și că a contat și faptul că formația sa nu a avut prea multe amicale. ”Suntem supărați că am pierdut. Felicitări Timișoarei pentru victorie, au condus tot meciul. Noi nu am profitat de oportunitățile avute. Timișoara a avut mai multe amicale, noi doar două. Brankica Hadzovic nu a jucat și asta s-a simțit. Nu am vrut să riscăm cu ea și să evaluăm calitatea echipei. Sperăm să câștigăm sâmbătă, a declarat antrenorul arădencelor pentru tmsport.ro





Sursa: tmsport.ro
Foto: Facebook/Lucian Ciobanu