Scandalos! PSD-ului „I SE RUPE”! şi continuă numirile în funcții! Cheșa Ilie consilier PSD șef la ARR!

Data publicare: Marti, 26 Septembrie, 2017 Total: 5971 accesari

Scandalos! PSD-ului „I SE RUPE”! şi continuă numirile în funcții! Cheșa Ilie consilier PSD șef la ARR!

Scandalos, alt PSD-ist din cercul lui Mihai Fifor şi al lui Dorel Căprar  numit director: Ilie Cheşa! PSD continuă să sfideze arădenii şi să umilească funcţionarii oneşti din instituţiile publice. Ultima „ispravă” este numirea lui Ilie Cheşa în funcţia de director la ARR. Funcţiile de directori au ajuns o recompensă pentru cei care aduc servicii publice PSD, indiferent de CV-ul acestora sau de competenţă. Nici măcar lipsa elementară de bun simţ, conduita publică civilizată nu sunt necesare. Ba dimpotrivă, ultimele exemple arată că aceste lipsuri recomandă oamenii pentru numirile făcute de PSD.

 

Lui Ilie Cheşa îi lipsesc silicoanele, decolteul şi fustele scurte ale deja celebrei Violeta Varga de la învăţământ, în rest este şi el un „produs” al relaţiilor neprincipiale din interiorul PSD. Nimic din cariera lui Cheşa nu îl recomandă pentru o funcţie de conducere, la orice instituţie. "Bilă", cum este cunoscut Cheşa în Arad, nu este, la drept vorbind, apreciat nici în PSD. Greu să găseşti în interiorul partidului oameni care să îl aprecieze sau să îl vorbească de bine. În schimb, poţi afla că este neserios, nu se ţine de cuvânt, unele  zvonuri circulă  prin urbe legat de anumite probleme cu nisţe restituiri  de împrumuturi, însă cu greu obţinem o mărturie semnată în acest sens, dar, în cazul în care vom reuşi, veţi fi primii care veţi citi.

 

De fapt, Cheşa este recompensat pentru că face o serie de „treburi murdare” prin PSD: coordonează lipitori de afişe şi campanii ilegale de afişaj, este pus să strige şi să vocifereze pe la întâlniri publice, a chemat o gloată de rromi să facă scandal la ultimele alegeri la PSD municipiu. CV-ul lui Ilie Cheşa este jalnic pentru o persoană care se doreşte şef al unei instituţii a statului român. Ce îl recomandată?

 

A fost o perioadă scurtă angajat al unui salon de evenimente care organiza spectacole de manele, a fost angajat cu 2 ore pe la cabinetele parlamentare PSD, a lucrat perioade scurte de timp, fragmentat, în domenii fără legătură unul cu celălalt, se spune că a plecat cam de peste tot de nevoie. Cheşa a îngroşat rândurile clientelei PSD şi a fost numit într-o funcţie la ARR, de unde a aşteptat numirea politică în funcţia de director.

 

Acapararea agresivă a funcţiilor publice de către PSD a adus în funcţie o ceată întreagă de politruci la conducerea instituţiilor publice: Violeta Varga şi Anca Stoenescu la ISJ, Beniamin Vărcuş la Poştă, Ilie Cheşa la ARR. Băieţii ăştia n-au glumit: îşi iau ţara înapoi!


În 27 ianuarie "Bilă" avea un feeling şi parcă simţind ce urmează, a postat pe contul său de socializare un citat din Nichita Stănescu: "Totul e simplu, atât de simplu,încât devine de nînţeles". Chiar că este de neînţeles...inspirat citat!


 

Singurul din consilierii PSD din CLM care în opinia noastră mai „trebuie rezolvat”, este Cosmin Buruc, care în ultima vreme este destul de şters din activitatea publică. La ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal, a ajuns pe la jumătatea şedinţei. Aşteptăm cu interes maxim să vedem dacă va „prinde” şi el un „os de ros”, până atunci, să ne minunam de isprăvile, adică numirile pe bandă rulantă din PSD-ul local.

 



Bogdan Băluţă