Circulaţia tramvaielor, paralizată minute în şir! Coadă de maşini de sute de metri, din cauza unui şofer imprudent!

Data publicare: Marti, 26 Septembrie, 2017 Total: 1309 accesari

Circulaţia tramvaielor, paralizată minute în şir! Coadă de maşini de sute de metri, din cauza unui şofer imprudent!

Un conducător auto a paralizat circulaţia tramvaielor şi a autoturismelor în apropierea pieţei Avram Iancu, pe strada Tribunu Dobra din Arad.

 

Totul s-a petrecut marţi, în jurul orei 12.30 când, din neatenţie sau lipsă de respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic, conducătorul autoturismului cu numere de Bucureşti şi-a lăsat minute bune maşina pe spaţiul interzis opririi. Parcarea a blocat linia de tramvai iar de aici şi până la o coadă infernală, nervi şi înjurături în trafic nu a fost decât un pas.

 

Pe sensul de mers spre Boul Roşu, zeci de maşini blocate în spatele tramvaiului au aşteptat minute în şir ca proprietarul să binevoiască a-şi muta autovehicului. O parte din călătorii tramvaiului blocat în trafic s-au  văzut nevoiţi să îşi continue călătoria pe jos în timp ce alţii, au aşteptat cu nervii în piuneze în tramvai.

 

Pentru că a parcat pe un loc nepermis, paralizând practic circulaţia şi provocând transportului public întârzieri de zeci de minute, şoferul indisciplinat se va alege cu cel mult o amendă de 500 de lei. Din cauza lipsei unui cadru legislativ adecvat care să permită ridicarea maşinilor în astfel de situaţii şi sancţionarea mai drastică a conducătorilor auto, autorităţile locale se văd în imposibilitatea de a combate fenomenul care se pare, capătă o amploare tot mai mare în Arad.