DN7 arată ca după bombardament! Unde e mătura magică a lui Vărcuş?!

Data publicare: Marti, 26 Septembrie, 2017 Total: 2097 accesari

DN7 arată ca după bombardament! Unde e mătura magică a lui Vărcuş?!

Drumul Naţional DN7, porţiunea dintre Arad şi Vladimirescu, arată ca după bombardament, plină de gropi şi când plouă, acestea se umplu de apă, capcane sigure pentru jantele, bucşele, pivoţii şi planetarele celor care trec prin zonă.

CNADNR, administratorul acestui drum, l-a cam lăsat de izbelişte, de parcă ar fi un drum între două comune uitate de lume, nu ar face parte din culoarul IV pan european, cel mai circulat drum care face legătura între vestul şi estul ţării.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacţiei aceste poze, acesta făcând aproape zilnic drumul cu pricina, fiind foarte revoltat că acest drum a fost lăsat în prag de iarnă în halul în care a ajuns, iar dacă nu se face nimic, la primavară va fi un dezastru pe acestă porţiune.

 

Când am văzut pozele, primul gând ne-a fugit la imaginea consilierului municipal PSD Vărcuş Beniamin, care pe vremea când nu era director la Poşta Română, şi probabil nu era ocupat, a făcut paradă cu mătura pe o stradă din cartierul Vlaicu, măturând apa care era strânsă deasupra unei guri de scurgere infundate, acum pe lângă că este ocupat având şi domnia sa un serviciu ca tot omul, e greu de crezut că ar mai ieşi să măture şi apa din craterele de pe DN7, având în vedere că CNADNR este în subordinea guvernului PSD, partid pe care-l reprezintă în CLM Arad. Ce ţi-e şi cu demagogia asta....




Întrebarea zilei ar fi: „unde-ţi este mătura magică Vârcuş?!”