Se redeschide bazinul olimpic Delfinul din Arad!

Data publicare: Luni, 25 Septembrie, 2017 Total: 2523 accesari

Se redeschide bazinul olimpic Delfinul din Arad!

După ce a stat închis aproape două luni, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport anunţă redeschiderea bazinului de înot Delfinul începând cu ziua de marţi, 26 septembrie. Devenit între timp mărul discordiei între autorităţile locale şi cele de la Bucureşti, bazinul îşi deschide porţile cu o întârziere de două săptămâni faţă de anunţul iniţial.

 

Oficial, bazinul a fost închis la începutul lunii august pentru remont(golirea apei, igienizarea bazinului, umplerea şi încălzirea apei). Deşi lucrările erau preconizate să dureze până pe data de 11 septembrie, redeschiderea bazinului a fost amânată până la o dată ulterioare.

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sergiu Bîlcea, a acuzat conducerea Direcţiei Judeţeane pentru Tineret şi Sport aflată în subordinea Guvernului, de proastă gestionare a situaţiei, spunând că deschiderea bazinului  este întârziată din lipsă de fonduri.

Acesta a adus aminte şi starea deplorabilă în care se află clădirea şi a cerut public trecerea bazinuluiDelfinul în administraţia autorităţilor locale pentru o mai bună gestionare.

 

Bazinul olimpic Delfinul are dimensiuni de 20x50x1, 85 m. şi este folosit pentru agrement, diverse competiţii sportive precum şi pentru cursuri de înot pentru copii de peste 5 ani. De asemenea, bazinul este casa clubului de polo Amefa Arad. 

Pe lângă nataţie şi Polo, în clădirea bazinului îşi desfăţoară activitatea şi mai multe clase de fitness.