S-a bucurat alături de prietenii lui, la nunta acestora, iar câteva zeci de minute mai târziu a murit într-un tragic accident de circulație !

Data publicare: Duminica, 24 Septembrie, 2017 Total: 1856 accesari

S-a bucurat alături de prietenii lui, la nunta acestora, iar câteva zeci de minute mai târziu a murit într-un tragic accident de circulație ! ARAD. Tragedia ce avea să urmeze, pare a fi doar un coșmar, din care, toți cei care l-au cunoscut, ar vrea să se trezească. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, care și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație !

Sâmbătă după-masa, un tânăr motociclist, care circula pe DN 69, între Șagu și Vinga, într-o curbă a pierdut controlul motocicletei și a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. 

În urma impactului violent, motociclistul a murit pe loc, iar șoferul autoturismului a suferit răni ușoare.

Motociclistul se întorcea de la nunta prietenilor săi, cei care, îl așteptau să se întoarcă..însă, el nu s-a mai întors. Nici astăzi nu le vine să creadă, că prietenul lor, care era mereu cu zâmbetul pe buze, un om care le sărea mereu în ajutor tuturor celor care îi cereau sprijinul, a plecat din această lume. A plecat într-un moment, în care era fericit, în ziua nunții prietenilor săi, și așteptau să danseze împreună și să petreacă la nunta lor. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în noaptea nunții, cu toții erau șocați de plecarea fulgerătoarea a unui prieten drag, care le-a spus la plecare:" Revin într-o oră". 

Acea "oră" le va rămâne o lungă așteptare, tuturor celor care l-au cunoscut, ca fiind un prieten devotat și de nădejde.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Sursa foto: facebook