Accident fatal între Şagu şi Vinga! O persoană a decedat după ce a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-o maşină!

Data publicare: Sambata, 23 Septembrie, 2017 Total: 3400 accesari

Accident fatal între Şagu şi Vinga! O persoană a decedat după ce a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-o maşină!

Un groaznic accident de circulaţie soldat cu decesul unuia dintre conducători s-a petrecut sâmbătă în jurul orei 17.00 pe drumul care leagă Arad de Timişoara, între localităţiile Şagu şi Vinga.

 

 

Un motociclist care venea dinspre Arad a intrat cu viteză într-o curbă a pierdut controlul motocicletei pe care se afla, a pătruns pe contrasens şi a fost izbit în plin de o maşină marca VW care circula regulamentar din sens opus.

 

În urma impactului puternic, motociclistul a fost aruncat în afara părţii carosabile iar motocicleta a fost distrusă. Lovitura suferită de către motociclist a fost atât de puternică încât acesta a decedat pe loc.

 

Medicii de pe ambulanţa ajunsă la faţa locului nu au mai putut face altdeva decât să constate decesul motociclistului în vârstă de 38 de ani.

 

Autoturismul implicat în accident a fost şi el puternic avariat iar combustibilul din acesta s-a scurs pe suprafaţa carosabilă.

 

Circulaţia în zonă a fost restricţionată pe o singură bandă preţ de aproximativ două ore, timp în care Poliţia Rutieră a efectuat măsurătorile pentru a stabili imprejurările exacte prin care s-a produs accidentul.