Tâlhărie în plină stradă! Un arădean a fost păgubit de peste 8000 de Lire Sterline!

Data publicare: Vineri, 22 Septembrie, 2017 Total: 1160 accesari

Tâlhărie în plină stradă! Un arădean a fost păgubit de peste 8000 de Lire Sterline!


O tâlhărie s-a petrecut vineri, 22 septembrie, în jurul orei 12.30, în zona Podgoria din municipiul Arad. Victima, un om care tocmai schimbase o suma mare de bani, a fost urmărită de tâlhar până a ieşit din casa de schimb valutar, momen în care, a profitat de neatenţia victimei, i-a smuls acesteia plasa plină cu bani din mână şi a încercat să se facă nevăzut printre blocurile din apropiere.



Un jandarm și un polițist, aflați în timpul liber, pe o stradă din zona centrală a municipiului Arad,  s-au sesizat în urma strigătelor de alertare a unor persoane şi au acţionat împreună pentru găsirea hoţului. După câteva minute de căutări printre blocuri, hoţul a fost prins de către oamenii legii iar prejudiciul, aproximativ 8000 de Lire Sterline a fost recuperat şi înapoiat păgubitului.


Oamenii legii l-au imobilizat pe hoţ solicitând totodată și intervenția lucrătorilor specialiști din cadrul Biroului de investigații Criminale a I.P.J. Arad.

La verificările preliminare, a rezultat că suspectul a urmărit partea vătămată, de la o casă de schimb valutar, unde schimbase o sumă de bani, până pe o stradă din apropiere, moment în care i-a sustras plasa cu bani, luând-o la fugă.

În momentul de față specialiști din cadrul I.P.J. Arad, continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.