Grav accident de circulaţie la ieşirea din Gurahonţ! O maşină a ajuns cu roţile în sus pe calea ferată!

Data publicare: Joi, 21 Septembrie, 2017 Total: 2616 accesari

Grav accident de circulaţie la ieşirea din Gurahonţ! O maşină a ajuns cu roţile în sus pe calea ferată!

Un grav accident de circulaţie s-a produs la orele după-amiezii la ieşirea din Gura Văii spre localitatea Gurahonţ.

 

Într-una dintre curbe, şoferul unuia dintre autoturisme a pierdut controlul volanului pătrunzând pe contrasens unde a intrat frontal în coliziune cu un alt autovehicul. În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme a lovit parapetul de protecţie de pe marginea drumului şi s-a răsturnat cu roţile în sus pe liniile de cale ferată aflate în imediata apropiere a părţii carosabile.

 

La faţa locului au ajuns un echipaj al poliţiei precum şi o ambulanţă pentru acordarea primului ajutor unei victime. La sosirea echipajului SMURD, victima era conştientă, speriată şi prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului şi al membrelor, fiind transportată la spital pentru mai multe investigaţii.

 

 

Poliţiştii aflaţi la faţa locului urmează a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul însă din primele cercetări, se pare că principalul motiv ar fi neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil ud.

 

Pentru scoaterea autoturismului răsturnat pe liniile de tren a fost adusă o autospecială de mare tonaj iar circulaţia în zona a fost blocată mai bine de o oră, aceasta desfăşurându-se concomitent pe un singur sens.