Falub, OUT de la UTA! Află unde merg banii pe care Falub îi plăteşte pentru rezilierea contractului cu Bătrâna Doamnă!

Data publicare: Joi, 21 Septembrie, 2017 Total: 3398 accesari

Falub, OUT  de la UTA! Află  unde merg banii pe care Falub îi plăteşte pentru rezilierea contractului cu Bătrâna Doamnă!

După ce antrenorul Adrian Falub a părăsit echipa fără nici o justificare, conducerea administrativă a UTA-ei a aflat că acesta "dezertase" pentru a semna cu U Cluj.

 

Deşi ieri, oficialii clubului anunţau că din punct de vedere contractual UTA are antrenor, lucrurile par să se fi schimbat iar astăzi, Bătrâna Doamnă a ajuns la un consens de reziliere a contractului cu deja fostul antrenor Adrian Falub.


Citeşte şi Adrian Falub a dezertat şi e posibil să semneze cu U Cluj! Goana după antrenori continuă la UTA!

Adrian Falub va plăti o clauză simbolică de reziliere a contractului cu UTA de 10.000 lei iar suma va fi direcţionată de către club spre Asociaţia Cetatea Voluntarilor, care în acest moment se ocupă de renovarea secţiei de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad.

 

"Suntem în poziţia de a ne asuma o greşeală de strategie în ceea ce priveşte conducerea tehnică a echipei, în acest campionat. Considerând că pentru a obţine promovarea trebuie să ne bazăm atât pe un nucleu de jucători care să îmbine ambiţia tinerilor arădeni cu experienţa jucătorilor cu multe prezenţe în Liga I, cât şi pe o conducere tehnică experimentată şi conectată la fotbalul românesc, în momentul de faţă admitem că, cel puţin în privinţa antrenorilor, nu am ales calea cea mai corectă. Dacă în teren, la fotbalul de performanţă, valoarea individuală are un cuvânt greu de spus şi cu greu poate fi suplinită în totalitate de ambiţie, pe bancă trebuie să regăsim şi calităţi precum: caracterul, tactul, inteligenţa, respectul faţă echipă, culori sau oraş.


Aflat sub contract ferm cu clubul UTA, domnul Adrian Falub a plecat ieri din Arad fără acordul clubului. Ulterior s-a aflat că a făcut acest lucru pentru a semna cu alt club. Noi dorim ca domnul Falub şi alte persoane interesante să ştie că aici este UTA şi că la noi nu are deloc trecere un astfel de comportament! Dar pentru că am dorit să încheiem subiectul, în cursul zilei de astăzi, am încetat raporturile contractuale cu domnul Falub, după ce domnia sa, la solicitarea noastră, a achitat suma simbolică de 10.000 de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru proiectul „Cu drag pentru viitor”, prin care se va renova compartimentul de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad.


UTA va merge mereu mai departe, ne anunţăm susţinerea totală pentru noul antrenor principal al echipei, Cristian Todea, căruia i se alătură în stafful tehnic Sorin Botiș, Cristian Păcurar. Suntem convinşi că în acest moment o decizie ”de suflet” este soluția potrivită pentru clubul nostru și ne va ajuta să readucem normalitatea din punctul de  vedere al rezultatelor sportive.  Ne bazăm pe antrenori  dedicați total UTA -ei.


Îi rugăm pe suporterii noştri să stea liniştiţi: UTA este un club stabil financiar, cu datorii zero, în partneriat cu autorităţile publice locale şi cu sponsori importanţi cărora le mulţumim şi pe această cale pentru sprijin.


Nu dăm niciodată înapoi!"