Adrian Falub a dezertat şi e posibil să semneze cu U Cluj! Goana după antrenori continuă la UTA!

Data publicare: Miercuri, 20 Septembrie, 2017 Total: 3356 accesari

Adrian Falub a dezertat şi e posibil să semneze cu U Cluj! Goana după antrenori continuă la UTA!

Debandadă totală în sânul UTA-ei! Nici nu s-a uscat bine cerneala pe contractul noului antrenor că acesta a şi dezertat! Proaspăt instalat pe banca alb-roşiilor, clujeanul Adrian Falub a părăsit echipa marţi seara, pe fondul unor mici neânţelegeri cu administratorii clubului şi a plecat acasă, la Cluj- Napoca unde ar putea semna un contract cu U Cluj.

Informaţia apărută pe SportArad.ro a luat prin surprindere întreaga suflare UTA-istă!

 

”Din punct de vedere contractual, clubul UTA are antrenor principal. Din păcate, Adrian Falub a decis să părăsească Aradul în această noapte, fără acordul nostru. Presupunem că motivul ar fi oferta pe care o are de la Universitatea Cluj. Clubul UTA nu este în căutarea unui alt antrenor, pentru că are deja unul angajat”, este răspunsul oficial al Bătrânei Doamne.

 

Adrian Falub a stat pe banca arădenilor doar două săptămâni, timp în care a reuşit contraperformanţa de a înregistra două înfrângeri în două meciuri cu echipe mult mai slab cotate.


UTA a început campionatul avându-l pe bancă pe Adrian Mihalcea care, din cauza rezultatelor slabe, a demisionat, obligând clubul să îşi caute un alt tehnician. În urma negocierilor cu mai mulţi antrenori, UTA a ajuns la un acord cu Liviu Ciobotariu care, dat ca sigur viitor antrenor, s-a răzgândit invocând faptul că nu este pregătit mental să revină în eşalonul secund.

 

În cele din urmă, UTA a ajuns la o înţelegere cu Adrian Falub, cel care mai pregătise gruparea arădeană în perioada 2012-2015.

Sursa: SportArad.ro