Neluţu Cristina, habarnistul din Parlamentul României!

Data publicare: Marti, 19 Septembrie, 2017 Total: 4660 accesari

Neluţu Cristina, habarnistul din Parlamentul României!

Senatorul PNL de Arad, Ioan Cristina, a fost marţi protagonistul unor momente tragi-comice pe holurile Parlamentului.

 

Proaspăt ieşit din sala de plen după votul acordat actelor normative de pe ordinea de zi, Senatorul de Arad nu a ştiut să răspundă reporterilor DIGI24 unor întrebări care priveau votul pe care tocmai îl dăduse în plen.

 

Punctul 2 de pe ordinea de zi i-a dat mari bătăi de cap senatorului arădean. După ce a aflat de la reporterul Digi24 subiectul de ordinea de zi pe care tocmai îl votase, acesta nu nu a putut preciza  dacă a votat pentru sau împotrivă.

 

La Punctul 2 pe ordinea de zi se afla Propunerea de modificare a legii privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală. Mai mult, întrebat despre ce modificări au fost aduse legii, prim-vice-liderul Senatorilor PNL a precizat că nu mai ştie exact despre ce este vorba, cerând un răgaz de 5 minute pentru a reveni cu un răspuns.

 

Acesta şi-a cerut scuze reporterilor Digi24 pentru faptul că nu mai ţine minte dacă, cum şi ce a votat, spunând că ordinea de zi a fost foarte vastă şi preferă să nu dea răspunsuri nesigure.

 

 

Dialogul demn de schiţele lui Caragiale a fost surprins de camerele de filmat iar înregistrarea o punem la dispoziţia arădenilor interesaţi de activitatea parlamentară a aleşilor arădeni.





Preluare video: DIGI24.ro