S-a deschis Târgului ONG-urilor de pe platoul Primăriei

Data publicare: Luni, 18 Septembrie, 2017 Total: 1313 accesari

S-a deschis Târgului ONG-urilor de pe platoul Primăriei

Luni, 18 septembrie, la ora 12.30, pe platoul din faţa Primăriei a avut loc deschiderea oficială a unei noi ediţii a Târgului Organizaţiilor Neguvernamentale din municipiul Arad.  Cea de a  XIX-a – ediţie a evenimentului se va desfăşura pe durata a două zile şi va da posibilitatea arădenilor de a înţelege care este contribuţia asociaţiilor şi fundaţiilor la dezvoltarea societăţii civile arădene, dar şi de a vedea modul concret în care ONG-urile se implică în rezolvarea problemelor comunităţii locale.


Deschiderea oficială a Târgului ONG-urilor s-a desfăşurat în prezenţa oficialităţilor locale: primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, viceprimarii Călin Bibarţ şi Levente Bognar, directorul DAS Arad, Oana Pârvulescu, consilieri locali, reprezentanţi ai organizaţiilor nonguvernamentale şi fundaţiilor care îşi desfăşoară activitate în Arad. Cu această ocazie edilul Gheorghe Falcă a ţinut să-i felicite pe voluntari pentru munca care o depun în slujba semenilor.


La evenimentul Direcţiei de Asistenţă Socială Arad din acest an participă 28 de asociaţii şi fundaţii. Potrivit directorului DAS Arad, Oana Pârvulescu, în baza de date a instituţiei sunt înregistrate 160 de ONG-uri, din care aproximativ 70 sunt active.