Conferinţă de presă UTA- DUNĂREA CĂLĂRAŞI: Declaraţii prudente din partea antrenorului Falub

Data publicare: Vineri, 15 Septembrie, 2017 Total: 3236 accesari

Conferinţă de presă UTA- DUNĂREA CĂLĂRAŞI: Declaraţii prudente din partea antrenorului Falub

Conferinţa de presă premergătoare disputei de sâmbătă de la ora 16.00 ,de pe stadionul din Şiria, a fost susţinută de noul antrenor al UTAei-Adrian Falub,aflat înaintea primului meci susţinut acasă, la Şiria.


Încă de la început a ţinut să precizeze că va fi un meci greu, dificil împotriva celei mai în formă echipe din Liga 2,echipa bine organizată , cu moral bun în urma ultimelor rezultate obţinute. Va fi nevoie de prezenţa mai multor jucători arădeni în fazele din faţa porţii adverse care să suplinească lipsa unui al doilea atacant de careu (doar Marius Curtuiuş fiind apt ) dar fără a neglija fazele din celelalte compartimente.


Falub s-a declarat mulţumit de de felul în care au răspuns jucătorii la antrenamentele din această săptamână, s-a lucrat mult atât fizic cât şi tactic dar rezultatul meciului va depinde mult de “mentalul” fiecărui component din teren. Terenul din Şiria, pe care s-au desfăşurat antrenamentele , arată bine, gazonul este corespunzător, sunt echipe din Liga 1 care joacă pe teren mult mai rău. Atât jucătorii cu experienţă cât mai ales juniorii au calitate dar din punct de vedere mental sunt (cel) puţin blocaţi iar victoria ar schimba atât atmosfera din vestiar cât şi aceea din teren.

 

Adria Falub a precizat că apărătorul Ciucă este suspendat, Prună şi Strătilă sunt accidentaţi dar Polgar şi Filaret s-au antrenat normal şi s-ar putea să revină în teren. Importanţa ar fi obţinerea victoriei, poate şi un meci bun care să readucă spectatorii alături de jucători.


În altă ordine de idei ,antrenorul aşteaptă completarea lotului cu cel puţin un atacant veritabil, preferabil un român care sa cunoască şi  să se adapteze rapid la cerinţele din Liga 2 dar ar fi nevoie şi de un mijlocaş central şi unul de bandă dreaptă.

 

A consemnat : Viorel Muscă