Fifor jolly joker-ul lui Dragnea, e bun la toate, absolvind filosofia poate fi ce ministru vrea

Data publicare: Miercuri, 13 Septembrie, 2017 Total: 1452 accesari

Fifor jolly joker-ul lui Dragnea, e bun la toate, absolvind filosofia poate fi ce ministru vrea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a ironizat marţi nominalizarea lui Mihai Fifor la Ministerul Apărării, despre care a spus că este omul bun la toate al PSD, fiind propus la trei ministere, dar a atras atenţia că principala obligaţie a acestuia este să asigure finanţarea a 2% din PIB pentru Armată, în conformitate cu obligaţiile asumate de România.

 

„Fifor e bun la toate. L-au luat din Oltenia şi l-au pus preşedinte la Arad, a trecut prin diverse ministere - a fost propus la Transporturi, mai înainte a fost ministrul Economiei şi acum e bun şi de ministrul Apărării. Fifor ăsta e bun la toate. Probabil, absolvind filosofia şi stând mult în bibliotecă, a avut acces, în bibliotecă se găsesc cărţi din mai multe domenii şi probabil ştie titlurile, le-a citit titlurile. Va face exact ceea ce a făcut şi la celelalte ministere, adică nimic”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a atras atenţia că, în privinţa Ministerului Apărării, pericolul cel mai mare este pierderea credibilităţii României pentru că Guvernul nu vrea să-şi respecte angajamentul pe care l-a asumat ca stat, şi anume asigurarea a 2% din PIB pentru înzestrarea Armatei, lucru care, a mai spus el, pune în pericol România, afectează siguranţa ţării şi relaţii cu partenerii constituţionali.

„Nu vorbesc în pustiu, ştiu foarte bine că au fost dicuţii care s-au purtat pe această temă: cum ţinem deficitul sub 3%. Una dintre soluţiile prezentate a fost să nu se efectueze aceste cheltuieli pentru înzestrare pe pretextul că nu se apucă să se semneze contractele. Nu pot să nu remarc faptul că doi miniştri ai Apărării, înainte de a se duce la Washington, şi-au pierdut mandatul”, a mai spus liderul PNL.

Sursa: News.ro