Comunicat de presă Old-Boys UTA

Data publicare: Marti, 12 Septembrie, 2017 Total: 3625 accesari

Comunicat de presă Old-Boys UTA

Suntem Old-Boys UTA, o grupare profund implicată sentimental în viața clubului fanion al Aradului, pe care (cândva) l-am servit cu toată priceperea noastră și calitățile fotbalistice ale tinereții.
Ca martori la derularea competiției sportive, aceea a Ligii a II-a de fotbal, suntem contrariați și profund dezamăgiți de actuala și inexplicabila linie de clasament:
12. UTA Arad 7 2 3 2 7-7 (+0) 9 pct



Nu căutăm vinovați de actuala stare a performanței echipei noastre de suflet, dar nici nu putem rămâne impasibili la ceea ce se petrece ”în iarbă”, adică pe adevărata scenă unde se manifestă, din plin, adevăratul spirit al fotbalului.

De aceea, pentru că ne doare situația, considerăm că factorii decizionali ai clubului UTA trebuie să stea la aceeași masă cu principalul furnizor de buget, adică Primăria mun.Arad, dar și cu liga suporterilor, adică cel de-al 12 jucător, pentru a purta discuții constructive și a se găsi un numitor comun în ceea ce privește redresarea cât mai grabnică a actualei situații.


Old-Boys UTA, mânați de cele mai frumoase gânduri față de mișcarea fotbalistică a Aradului, propune părților implicate o întâlnire deschisă, bazată pe respect de opinie și decență sportivă. Iar dacă se consideră oportună, poate fi acceptată la discuții și participarea unor nume ”grele” din istoria Campioanei Provinciei.

Cu speranța acceptării provocării noastre, așteptăm cu interes și emoție un punct de vedere oficial, care să dezamorseze eventualele stări conflictuale dintre decidenții implicați. Este o condiție esențială pentru asigurarea unui climat sănătos, propice performanței și atingerii eternului obiectiv: PROMOVAREA în Liga I-a.

Cu aceleași frumoase sentimente, OLD-BOYS UTA:
Flavius Domide
Gabor Birău
Viorel Sima
Metkas Hristos
Mircea Axente, etc.,
în numele cărora semnează Gyuri Vaczi, pre
ședintele grupării Old-Boys UTA.