Todea rămâne în stafful tehnic utist la insistențele lui Falub

Data publicare: Marti, 12 Septembrie, 2017 Total: 3100 accesari

Todea rămâne în stafful tehnic utist la insistențele lui Falub

Șocul de la nivelul băncii tehnice utiste îi vizează, până la urmă, doar pe Adrian Mihalcea și Gică Mihali. În ziua numirii lui Adrian Falub ca antrenor principal, Cristian Todea anunța conducerea clubului că dorește să-și rezilieze contractul și nu s-a mai prezentat la echipă joi și vineri și nici nu a făcut deplasarea la Afumați.

 

Între timp, „Dulăul” a avut prilejul să discute față în față cu Adrian Falub, care a inisistat să rămână alături de el, Marius Suller, Vlad Țăran și Dan Țapoș. Astăzi, fostul mijlocaș al „roș-albilor” a fost la antrenamentul de la „Motorul” și-a salutat din nou elevii, urmând să-și intre în pâine, la cele două ședințe de pregătire din Sânnicolau Mic.

Todea e posesor al Licenței A UEFA de anul trecut și și-a început munca de tehnician în vara lui 2015, odată cu revenirea echipei fanion a Aradului în Liga 2-a, într-un staff ce-i mai cuprindea pe Roland Nagy, Cristian Păcurar, Marius Bortiș și Sebastian Huțan. Cristi Todea a mai lucrat cu Laurențiu Roșu și Adrian Mihalcea, deși sub comanda acestuia din urmă rolul său era minor în comparație cu precedentele mandate. Probabil, Falub l-a asigurat pe ultimul căpitan utist în Liga 1 că va activ în pregătirea echipei, chiar începând de mâine.

Sursa:preluare sportarad.ro
Foto: Viorel Muscă