Lacrimi de emoții, bucurie, culoare, în curtea Grădiniței Bambi din Arad, la festivitatea de deschidere a noului an școlar !

Data publicare: Luni, 11 Septembrie, 2017 Total: 3204 accesari

Lacrimi de emoții, bucurie, culoare, în curtea Grădiniței Bambi din Arad, la festivitatea de deschidere a noului an școlar ! ARAD. Veselie, multă culoare și multe surprize i-au așteptat pe micuții care au pășit luni 11 septembrie, în curtea Grădiniței Bambi din Arad. VEZI GALERIE FOTO

Ca în fiecare an, festivitatea de deschidere a noului an școlar s-a desfășurat cu multe surprize, veselie și culoare, la Grădinița Bambi din Arad. Luni 11 septembrie, curtea grădiniței a fost neîncăpătoare. 

Preșcolarii Grădiniței Bambi din Arad au fost întâmpinați de educatoare, într-o lume magică, plină de culoare, fiecare grupă, aranjată cu o temă anume : iepurași, buburuze,albinuțe și Căsuța Piticilor. La sfârșitul zilei, trupa Cerino din Timișoara a fost "cireașa de pe tort" a surprizelor din această zi.

La festivitatea de deschidere a noului an școlar a fost prezentă și doamna inspector Sorițeu Emilia, un om de mare valoare, al Inspectoratului Școlar Județean Arad, care a răspuns cu mare drag invitației din partea doamnei prof.dir. Istrate Corina.