Glad Varga unic candidat pentru șefia tineretului liberal la congresul din Octombrie

Data publicare: Luni, 11 Septembrie, 2017 Total: 1737 accesari

Glad Varga unic candidat pentru șefia tineretului liberal la congresul din Octombrie

Deputatul de Arad Glad Varga este uniculo candidat la şefia tineretului liberal la nivel naţional.

 

Varga Glad a expus principalele linii ale platformei sale pentru TNL (dând asigurări că are susținerea a peste 17 filiale), iar actualul preşedinte, Sorin Moldovan Moldovan a afirmat pentru publicaţia PSnews.ro că „este cazul să predea ștafeta, acesta din urmă susţinându-l pe Varga Glad la Congresul TNL de pe 22 octombrie.

 

 „Am avut ședința Colegiului Director TNL, la Școala Politică a Tineretului Național Liberal, ce are loc la Eforie Nord în perioada 7-10 septembrie, unde participă peste 400 de persoane. S-a decis convocarea Congresului în 22 Octombrie, la Palatul Parlamentului. Până acum public (în ședință) și-a anunțat deputatul Glad Varga candidatura pentru funcția de președinte.

Procedura a rămas în felul următor: pentru ca cineva să poată depune moțiune (adică să candideze la președinție)are nevoie de susținerea a minimum 10 organizații județene. Pe Glad Varga îl susțin peste 28. M-ați întrebat data trecută pe cine voi vota. Vă spun acum: pe Glad Varga, în primul rând, datorită experienței și vechimii lui în partid. Îl cunosc de foarte multă vreme: a fost secretarul meu general când eram președinte la organizația de studenți. Este practic un produs autentic al structurilor de tineret din partid. În al doilea rând, consider că moțiunea lui (pe care o va prezenta public în curând) este una reprezentativă pentru nevoile actuale ale TNL”, a afirmat Moldovan pentru PSnews.

El a menționat că liderul de la seniori, Ludovic Orban, nu se amestecă în alegerile TNL.

„Domnul Orban chiar astăzi (sâmbătă – n.r.) a declarat în fata a peste 400 de tineri liberali că nu se amestecă în alegerile interne din TNL. Decizia de a alege conducerea centrală este strict a organizației”, a încheiat Sorin Moldovan.