Cinci români au decedat şi alţi trei sunt grav răniţi în urma unui accident produs în Austria!

Data publicare: Duminica, 10 Septembrie, 2017 Total: 3596 accesari

Cinci români au decedat şi alţi trei sunt grav răniţi în urma unui accident produs în Austria!

Un grav accident de circulaţie soldat cu moartea a 5 români şi rănirea gravă a altor trei, s-a petrecut duminică, pe o autostradă  în apropiere de Viena.Din motive încă necunoscute, microbuzul în care se aflau, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de pilonii unui pod. Autorităţile Austriece au anunţat că printre victime se află şi copii.

 

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a rămas înfiptă în piciorul podului, iar una dintre victime a fost proiectatăînapoi pe şosea, fiind călcată de alte maşini.

 

La faţa locului au sosit de urgenţă mai multe echipaje de descarcerare. Cei trei răniţi au fost preluaţi de urgenţă şi transportaţi la spital. Două femei în vârstă de aproximativ 60 de ani au fost preluate cu elicopterul şi transportate şa un spital din Viena în timp ce al treilea supravieţuitor a fost dus la spitalul din Baden.

 

Accidentul s-a produsduminica dimineaţa la ora locală 6 (ora 7 a României).

 

Ambasada României în Austria a luat de urgenţă legătura cu autoritățile locale și cu familiile victimelor și este pregătită să acorde asistență consulară familiilor victimelor.

"Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces și a repatrierii trupurilor neînsuflețite", precizează MAE.