Câştigătorul EUROVISION renunţă la muzică din cauza problemelor cu inima!

Data publicare: Vineri, 08 Septembrie, 2017 Total: 3457 accesari

Câştigătorul EUROVISION renunţă la muzică din cauza problemelor cu inima!

Cântărețul Salvador Sobral, câştigătorul concursului Eurovision 2017, și-a anunțat vineri retragerea de pe scena muzicală în urma unor probleme de sănătate care l-au obligat să-și anuleze concertele, relatează EFE.


Muzicianul în vârstă de 27 de ani va concerta ultima oară vineri, 9 septembrie la Jardines del Casino din Estoril, în cadrul Târgului Internațional din Cascais.



Acesta a declarat că se va dedica"științei", urmând să fie tratat de o problemă de sănătate despre care nu i-a plăcut niciodată să vorbească. Mass-media din Portugalia vorbeşte despre faptul că interpretul ar avea grave probleme cu inima şi că în orice moment, aceasta poate să cedeze ducând implicit la decesul tânărului.


Salvador Sobral a făcut istorie la Eurovision câştigând concursul cu 758 de puncte, cel mai mare din istoria Eurivision. Astfel a reuşit să adjudece în premieră trofeul pentru Portugalia.
Imediat după câştigarea concursului, Europa a aflat de starea de sănătate precară a tânărului, presa din Anglia relatând că interpretul şi-a pus viaţa în pericol prin simplul fapt că a participat la un concurs de o asemenea anvergură, încărcat de suspans, emoţii şi trăiri precum Eurovision.