Final fericit în cazul adolescentei dispărute de la domiciliu! Tânăra a fost găsită!

Data publicare: Vineri, 08 Septembrie, 2017 Total: 6946 accesari

Final fericit în cazul adolescentei dispărute de la domiciliu! Tânăra a fost găsită!

Joi, familia unei copile de doar 14 ani a dat alarma după ce fata dispăruse de acasă fără urmă. Îngrijoraţi că ceva rău i s-ar putea întâmpla, familia şi prietenii  au început să o caute cu disperare, apelând la ajutorul poliţiştilor.


Citeşte şi Adolescentă de 14 ani din Arad, căutată cu disperare de Poliţişti şi familie! Tânăra a dispărut fără urmă în această dimineaţă!

 

După o zi întreagă de căutari, seara, familia tinerei a putut răsufla uşurată. Adolescenta a fost găsită teafără şi nevătămată.

Aceasta se pare că fugise de acasă şi se ascundea de familie în casa unui prieten care a fost de acord să o găzduiască pentru a nu fi găsită.

 

Copila de 14 ani trăieşte o adevărată dramă legată de faptul că familia ei plecată la muncă în străinătate nu ţine cont de faptul că ea vrea să rămână în ţară, aşa că aceasta a luat hotărârea de a fugi de acasă deoarece nu mai era de acord să se întoarcă în Marea Britanie.

Aceasta venise în vacanţă în România şi urma să plece înapoi în străinătate, acolo unde se stabilise împreună cu familia dar se pare, nu se adaptase mai deloc .

 

Tânăra povestise unor prieteni că îi este greu să se adapteze stilului de viaţă din Marea Britanie, îi lipsesc mult prietenii şi ar vrea să rămână în Arad pentru a-şi continua aici şcoala.