Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul incendiului în care mama şi fiica de 2 anişori au ars! Mama şi-ar fi ucis copila după care a dat foc locuinţei!

Data publicare: Joi, 07 Septembrie, 2017 Total: 2139 accesari

Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul incendiului în care mama şi fiica de 2 anişori au ars! Mama şi-ar fi ucis copila după care a dat foc locuinţei!

Anchetatorii au ajuns la o ipoteză şocantă în cazul incendiului din data de 1 septembrie din Constanţa în care o mamă împreună cu fiica ei de numai 2 ani, au murit carbonizate!

 

Iniţial, pomiperii au crezut că a fost vorba de un incendiu care a cuprins locuinţa în care locuia mama împreună cu cele două fiice ale ei, în vârstă de 6, respectiv 2 ani.

În urma cercetărilor, anchetatorii au făcut o descoperire macabră! Pompierii au stabilit că incendiul fusese provocat iar la autopsie, medicii au descoperit că fata cea mică avea urme de plăgi înjunghiate pe corp, şi nu prezenta arsuri interne la nivelul căilor respiratorii, semn că aceasta murise înainte de producerea incendiului.

Procurorii au stabilit că femeia de origine ucraineancă, mama celor două fete, suferea de depresie şi se certase recent cu soţul ei, plecat la muncă în străinătate pentru că acesta nu ar fi vrut să îşi declare paternitatea pentru fica cea mică.

 

Cuprinsă de furie şi într-o stare avansată de depresie, mama şi-ar fi omorât fiica cea mică aplicându-i mai multe lovituri de cuţit după care ar fi încercat să şteargă urmele crimei dând foc locuinţei. Aceasta însă a fost cuprinsă de flăcări şi nu a mai reuşit să iasă din locuinţă sau să îşi salveze cealaltă copilă.

Bărbatul era plecat în străinătate de patru ani şi venea acasă ocazional, motiv pentru care spune el, se îndoia de faptul că fata cea mică ar putea fi a lui.

 

În urma discuţiilor aprinse la telefon, femeia ar fi spus unor vecine că vrea să plece înapoi în Ucraina deoarece acolo are o locuinţă mare şi tot ce îi trebuie  iar la Constanţa are parte doar de neajunsuri şi probleme.

 

La scurt timp după discuţia cu soţul şi vecinele ei, casa lor a fost cuprinsă de un incendiu puternic care a mistuit totul în cale.

Vecinii sunt şocaţi de rezultatul cercetărilor şi spun că femeia îşi iubea mult cele două copile. Aceştia spun că femeia era blândă şi le vine greu să creadă că mama ar fi putut face vreun rău cuiva.

In urma incendiului, fetiţa cea mare în vârstă de 6 ani a fost salvată şi a ajuns la spital ul din Constanţa cu arsuri grave pe suprafaţa corpului, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.

Pompierii nu au mai putut face nimic pentru sora fetei care avea doar 2 ani şi mama ei care au murit carbonizate în locuinţă.

 

Tatăl fetei rămase în viaţă a venit de urgenţă în ţară pentru a avea grijă de fiica lui internată în spital.