Ioan Cristina (PNL): Prioritățile PNL-reducerea TVA-ului și a impozitului pe venit!

Data publicare: Joi, 07 Septembrie, 2017 Total: 1127 accesari

Ioan Cristina (PNL): Prioritățile PNL-reducerea TVA-ului și a impozitului pe venit!

 

Senatorul liberal de Arad, Ioan Cristina prezintă o parte dintre prioritățile sale legislative pentru sesiunea parlamentară din această toamnă:


„Debirocratizarea României este una dintre prioritățile PNL. Împreună cu echipa parlamentarilor liberali ne propunem în următoarea perioadă elaborarea unui proiect de lege care are ca obiectiv îmbunătățirea relației dintre Stat și cetățean. Ideea principală este că orice drept solicitat de către cetățean, în baza legii, să devină o prioritate pentru instituțiile publice. Acestea să nu mai își mai poată permite să paseze cetățenii de la o instituție la alta pentru obținerea informațiilor solicitate.


Un alt proiect de lege al Partidului Național Liberal este interzicerea traseismului politic la nivelul parlamentarilor. Aceștia să beneficieze de un regim similar cu cel al aleșilor locali. Cine schimbă formațiunea politică își pierde automat mandatul.


Lucrăm la un proiect privind introducerea votului electronic.


Un alt aspect care ne preocupă este scăderea TVA-ului și micșorarea impozitului pe venit. În acest sens vom înainte o serie de propuneri legislative.


În mod cert, ne vom opune cu vehemență tuturor ordonanțelor emise de guvernul Tudose privind majorarea fiscalității și a celor care atacă mediul de afaceri”
, a declarat senatorul PNL, Ioan Cristina.