Familia regală britanică a câştigat procesul împotriva revistei Closer! Află ce despăgubiri vor încasa Kate, Ducesa de Cambridge şi Prinţul William!

Data publicare: Marti, 05 Septembrie, 2017 Total: 3723 accesari

Familia regală britanică a câştigat procesul împotriva revistei Closer! Află ce despăgubiri vor încasa Kate, Ducesa de Cambridge şi Prinţul William!

O judecătorie din Franţa a condamnat marți, revista Closer, la plata unei despăgubiri de peste 100.000 de euro prințului William și soției sale, Kate, pentru faptul că în urmă cu ani de zile, a publicat fotografii în care ducesa apare cu sânii goi la plajă în 2012.

 

 

Directorii publicaţiei au primit câte o amendă de de 45.000 de euro ca pedeapsă dictată de către tribunalul corecțional de la Nanterre .

 

Deşi familia regală britanică, ceruse iniţial peste 1,5 milioane de lire, aceştia au obținut daune de peste 50.000 de euro atât pentru ducesă cât şi pentru prinţ.

 

 

Instanţa a hotărât că inculpații se fac vinovați de atingere adusă intimității vieții private familiei regale şi de complicitate., astfel, toate cele patru persoane implicate în dosar, 2 directori şi doi fotoreporteri, au fost amendaţi, fiind obligaţi totodată să plătească suma de 100.000 euro, daune morale aduse familiei regale.

 

În imaginile publicate la 14 septembrie 2012 de revista Closer, Kate și William pot fi văzuți pe marginea unei piscinei aparţinând unui luxos domeniu din Luberon, în sud-estul Franței. În fotografii ducesa de Cambridge apare cu sânii goi iar publicarea fotografiilor a stârnit un val de controverse deoarece acestea au fost realizate pe un domeniu privat, încălcându-se astfel legile franceze.

 

 

Dacă avocatul apărării s-a declarat mulţumit de verdict, avocatul casei regale nu a dorit să facă alte declaraşii precizând doar că "Palatul Kensington va avea o poziție oficială" după acest verdict.