DOLIU în lumea teatrului! Actrița Alice Caracostea a murit la 49 de ani

Data publicare: Duminica, 03 Septembrie, 2017 Total: 2008 accesari

DOLIU în lumea teatrului! Actrița Alice Caracostea a murit la 49 de ani

Actrița Alice Caracostea a murit la vârsta de 49 de ani, a anunțat Teatrul Național București (TNB), duminică, pe pagina oficială de Facebook.


Vestea trecerii la cele veşnice a actriţei Alice Caracostea la doar 49 de ani, a şocat lumea teatrului românesc. Tragicul anunţ a fost făcut pe pagina de Facebook a teatrului Naţional Bucureşti, instituţia în cadrul căreia Alice îşi desfăşura activitatea.


"Cu tristețe și durere anunțăm trecerea în galeria nemuritoare a actorilor care ne-au părăsit a colegei noastre Alice Caracostea, o actriță minunată, care s-a dăruit scenei și care a încântat publicul în numeroase spectacole ale TNB", se arată pe pagina de Facebook a Naționalului bucureștean.

 

"Suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să o aibă în pază", adaugă reprezentanții TNB.

 


Alice Caracostea s-a născut la data de 28 octombrie 1967  şi a absolvit Academia de Teatru și Film din București, promoția 1994, la clasa profesorilor Dem Radulescu și Dinu Manolache.

Aceasta a jucat în nenumărate piese de teatru, cunoscând succesul  sub bagheta unor regizori consacrați, precum Victor Ioan Frunză, Gelu Colceag, Ion Cojar și Dinu Cernescu.

 

Trupul neînsufleţit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu, luni, la ora 16.00, iar înmormântarea va avea loc marţi, la ora 12.00.